نمونه قراردادهای ساختمانی

نمونه قراردادهای ساختمانی

تعداد صفحات: 181

نوع فایل: ورد ،

دسته بندی:

قیمت: 8500 تومان

تعداد نمایش: 1010 نمایش

ارسال توسط:

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

نمونه قراردادهای ساختمانی

قرارداد تخريب

اين قرارداد در تاريخ ………………… مابين شركت …………………. به نمايندگي ………………….. به نشاني …………….. تلفن …………….. كه در اين قرارداد كارفرما ناميده مي‌شود از يكطرف و آقاي …………….. فرزند ………………. به شماره شناسنامه ……………….. صادره از …………………. به نشاني ……………. تلفن …………….. كه از طرف ديگر پيمانكار ناميده مي‌شود مطابق باشرايط و مشخصات ذيل منعقد و مبادله گرديد.

ماده 1- موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارتست از كليه عمليات تخريب ساختمان ……………….. واقع در …………………. و دسته‌بندي و چيدمان آجرهاي سالم و آهن آلات حاصل از تخريب به كارفرما.

ماده 2- اسناد و مدارك قرارداد

2-1- قرارداد حاضر

2-2- كليه دستور كارهايي كه در حين اجرا توسط كارفرما يا دستگاه نظارت ابلاغ مي‌گردد.

ماده 3- مبلغ قرارداد

مبلغ قرارداد ………………….. ريال پيش بيني مي‌گردد كه تا 25 درصد قابل افزايش يا كاهش مي‌باشد كه براساس صورت وضعيت پيشرفت كار و طبق تأييد كارفرما يا دستگاه نظارت قابل پرداخت خواهد بود. مطابق نرخنامه پيوست چنانچه حجم عمليات اضافه شده بيش از 25 درصد مبلغ فوق الذكر باشد نياز به تهيه و تنظيم الحاقيه با قيمت‌هاي جديد توافق شده فيمابين خواهد بود بر طبق نرخنامه پيوست.

تبصره: به قيمت‌ها اين قرارداد هيچگونه تعديلي تعلق نمي‌گيرد.

ماده 4- نحوه پرداخت

پس از اتمام كار، پيمانكار موظف است نسبت به تهيه صورت وضعيت كارهاي انجام شده اقدام و پس از تأييد نماينده كارفرما و دستگاه نظارت با توجه به مفاد قرارداد نسبت به پرداخت مبلغ كاركرد پس از كسر 10 درصد حسن انجام كار و 5 درصد ماليات اقدام خواهد شد.

ماده 5- مدت قرارداد

مدت انجام كار از تاريخ عقد قرارداد و تحويل ساختمان به پيمانكار ……………….. روز مي‌باشد.

تبصره1 : در صورتيكه پيمانكار باعث تأخير يا طولاني شدن مدت انجام كار گردد مطابق با موارد پيش بيني شده در قرارداد رفتار خواهد شد.

تبصره2 :  در صورتيكه هيچگونه تقصيري در تأخيرات پيش آمده در انجام كار و تعهدات پيمانكار نباشد تأخيرات پيش آمده مجاز و مدت قرارداد بنابر نظر كارفرما قابل تمديد مي‌باشد.

 

ماده 6- تعهدات پيمانكار

6-1- با اطلاع و همكاري مؤسسات ذيربط جريان آب، برق، گاز و سرويس‌هاي مشابه را قطع نمايد. زمان و مدت قطع سرويس‌هاي فوق و شروع عمليات تخريب حداقل يك هفته قبل، به اطلاع ساكنين ساختمانهاي مجاور رسانده شود.

6-2- برنامه‌ريزي لازم براي محافظت از پياده‌روها و معابر عمومي مجاور ساختمان مورد تخريب انجام شود و در صورت نياز به محدود يا مسدود نمودن آنها با كسب مجوز از شهرداري با رعايت مفاد بندهاي ذيل اقدام لازم بعمل آيد.

6-2-1- مسدود يا محدود نمودن پياده‌روها و معابر عمومي و ساير فضاهاي عمومي، براي انبار كردن مصالح يا انجام عمليات ساختماني به شرطي امكان‌پذير مي‌باشد كه قبل از شروع عمليات ساختماني كليه پروانه‌ها و مجوزهاي لازم به منظور اجراي عمليات ساختماني، انبار كردن مصالح در پياده‌روها، خيابان‌ها و ساير فضاهاي عمومي و استفاده از تسهيلات عمومي توسط كارفرما از شهرداري اخذ شود.

6-2-2- پيمانكار موظف است وسايل، تجهيزات و مصالح ساختماني را در جائي قرار دهد كه حوادثي براي عابرين، وسايل نقليه، تأسيسات عمومي، و ساختمانهاي مجاور به وجود نيايد مصالح و وسايل فوق شبها نيز بايد به وسيله علائم درخشان و چراغ‌هاي قرمز احتياط مشخص شوند.

6-2-3- در مواردي كه نياز به تخليه مصالح ساختماني در معابر عمومي يا مجاور آن باشد، بايد مراقبت كافي به منظور جلوگيري از لغزش، فرو ريختن يا ريزش احتمالي آنها بعمل آيد.

6-2-4- زماني كه پايه‌هاي داربست در معابر عمومي قرار گيرد بايد با استفاده از وسايل مؤثر از جابجا شدن و حركت پايه‌هاي آن جلوگيري شود.

6-3- هنگاميكه بر اثر انجام عمليات ساختماني خطري متوجه رفت و آمد عابرين يا اتومبيل‌ها باشد با كسب نظر از مراجع ذيربط يك يا چند مورد از موارد زير بكار گرفته شود:

6-3-1- گماردن يك يا چند نگهبان با پرچم اعلام خطر

6-3-2- نصب چراغهاي چشمك زن يا علائم شبرنگ

6-3-3- نصب علائم آگاهي دهنده وسايل كنترل مسير

6-3-4- ايجاد سازه‌هاي حفاظتي محصور كننده

6-4- احداث راهروي سرپوشيده موقت در راه عبور عمومي و در تمام طول ساختمان الزامي است.

6-5-  وسائل و تجهيزات لازم مناسب با محل و نوع ساختمان و روش تخريب تهيه شود.

6-6-  برنامه‌ريزي براي جمع‌آوري و دفع مواد حاصل از تخريب و انتخاب محل مجاز براي انباشتن آنها انجام شود.

6-7- كليه شيشه‌هاي ساختمان مورد تخريب بايد از محل نصب شده جدا ودر مكان مناسبي انبار گردد.

6-8-  درعمليات تخريب بايد كارگران با تجربه بكار گرفته شده و اشخاص ذيصلاح بر كار آنان نظارت و دستورالعمل‌ها، روش‌ها و مراحل مختلف اجراي كار را به آنان گوشزد نمايند.

6-9-  كليه راههاي ارتباطي ساختمان مورد تخريب به استثناي پلكانها، راهروها، نردبانها و درهايي كه براي عبور كارگران استفاده مي‌شود، بايد در تمام مدت تخريب مسدود گردند.

6-10- هر يك از اجزاي ساختمان مورد تخريب و تجهيزات مورد استفاده اعم از كف، كف موقت، چوب بست، پله‌هاي موقت، سقف و ساير اجزاي راهروهاي سرپوشيده و راهروهاي عبور و مرور كارگران، پلكانها، نردبانها نبايد بيش از دو سوم مقاومت نهايي خود، بارگذاري شوند.

6-11- ميخ‌هاي موجود در تيرها يا تخته‌هاي ناشي از تخريب بايد بلافاصله به داخل چوب فروكوبيده يا كشيده شوند.

6-12- تخريب بايد از بالاترين طبقه شروع شود وطبقه به طبقه طوري انجام گيرد كه قبل از تخريب هر طبقه كليه مصالح حاصل از تخريب طبقه بالاتر برداشته شود،  به نحوي كه كف‌ها بار اضافي نداشته باشند و فشار جانبي به ديوارها وارد نشود.

6-13- در پايان كار روزانه، قسمت‌هاي در دست تخريب نبايد در شرايط ناپايداري كه در برابر فشار باد يا ارتعاشات آسيب‌پذير باشند، رها گردند و بايد با بررسي لازم اطمينان حاصل شود كه كليه قسمت‌هاي باقي‌مانده از عمليات تخريب و همچنين چوب‌بست‌ها، شمع‌ها، سپرها، حائل‌ها و ساير وسايل حفاظتي، پايداري و ايمني لازم را دارند.

6-14- انباشتن مصالح و ضايعات جدا شده از ساختمان مورد تخريب در پياده‌رو و ديگر معابر و فضاهاي عمومي بدون كسب مجوز از شهرداري ممنوع است در صورتي كه در محل مورد تخريب زمين و فضاي كافي براي انباشتن مصالح و ضايعات وجود نداشته باشد، بايد هر روز مواد جدا شده به مكان مجاز ديگر انتقال يابد.

6- 15- قبل از تخريب سقفها بايد طبقه زير آن طوري مسدود گردد، كه هيچ كس نتواند از آن رفت و آمد كند.

6-16- هنگام تخريب سقف، پس از برداشتن قسمتي از آن، بايد روي تيرآهن‌ها، الوارهايي بعرض 25 سانتيمتر و ضخامت حداقل 5 سانتيمتر بطور عرضي و به تعداد كافي قرار داده شود تا كارگران مربوطه بتوانند در روي آنها بطور مطمئن مستقر شده و بكار خود ادامه دهند.

6-17- در تخريب طاق‌هاي شيرواني و چوبي ابتدا بايد قسمتهاي پوششي سقف برداشته شود، سپس نسبت به برچيدن خرپا يا اسكلت سقف اقدام گردد.

6-18- هيچيك از تكيه‌گاهها نبايد در طبقه‌اي برداشته شود، مگر آنكه كليه قسمت‌هاي طبقه بالاي آن قبلاً تخريب و برداشته شده باشد.

6-19- براي جلوگيري از ريزش و خرابي ناگهاني ديوارهاي فرسوده يا آسيب ديده بايد قبل از تخريب زيرنظر شخص ذيصلاح مهار و شمع بندي شود.

6-20- قبل از تخريب هريك از ديوارها، بايد تا فاصله 3 متري از آنها كليه سوراخهايي كه در كف قرار دارند با پوشش موقت مناسب پوشانده شوند.

6-21- تخريب ديوارهايي كه براي نگهداري خاك زمين يا ساختمان مجاور ساخته شده‌اند بايد با اجراي سازه‌هاي نگهبان انجام شود.

6-22- قبل از بريدن تيرآهن‌هاي سقف اقدامات لازم به منظور جلوگيري از نوسان آزاد تيرآهن بعد از برش

نمونه قراردادهای ساختمانی

اين فقط قسمتي از فایل است . جهت دريافت کل فایل ، لطفا آن را خريداري نماييد
اگر تمایلی به پراخت انلاین ندارید می توانید مبلغ فایل را به شماره کارت واریز کنید و رسید را به واتساپ یا تلگرام ما ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه
خرید این محصول از دکمه مقابل:
یا تلگرام ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه .

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شودو یک نسخه برای شما ایمیل می شود.

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.