پایان نامه نقش ايثار در تحقق وحدت ملي و انسجام اسلامي

پایان نامه نقش ايثار در تحقق وحدت ملي و انسجام اسلامي

تعداد صفحات: 114

نوع فایل: ورد ،

دسته بندی:

قیمت: 12500 تومان

تعداد نمایش: 445 نمایش

ارسال توسط:

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

پایان نامه نقش ايثار در تحقق وحدت ملي و انسجام اسلامي

پيش گفتار

از درخشش آغازين بارقه هاي نور ايمان بر وادي برهوت كفر و الحاد و ظهور شريعت متعالي محمدي (عليه السلام) در جزيره العرب، تا به امروز كه خورشيد پرفروغ ديانت در پهنه ي اقاليم اسلامي پرتو افشاني مي كند، در گستره ي هزار و چهارصد ساله ي تاريخ پيدايش، قوام و استمرار دين مبين اسلام، جهان شاهد يورش هاي فزون از شمار دشمنان دين بر مواضع مدافعان آن بوده است. از ميان اين هجمه ها، در سه برهه ي سرنوشت ساز از حيات دين مبين اسلام، ناريان با تجهيز تمامي توان خود به قصد نابودي دين و انهدام پايگاههاي آن، در برابر نوريان صف آرايي نموده اند. به تعبير ديگر، تا كنون سه نوبت تموامي كفر با تمامي اسلام رويارويي قرار گرفته اند.

نخستين مواجهه ي دو جبهه نور و ظلمت، در جنگ احزاب به وقوع پيوست. سايه هاي اضطراب هيولاوار بر جبهه ي نوريان قامت خمانه و بيم نابودي و شكست دلشوره نمود. اما ذوالفقار امير المؤمنين با قطع رأس كفر بر پيكر عبدود، شريعت نوپاي محمدي را از خطر نابودي و اضمحلال نجات بخشيد.

دومين هجوم به نيت تهي ساختن پيكره ي دين از حقيقت ولايت در دشتهاي تفتيده ي نينوا، انبوه ناريان را مقابل قليل مدافعان حريم ولايت قرار داد. امير الشهدا (عليه السلام) فرزند اميرمؤمنان (عليه السلام) با خلق شگفت انگيزترين حماسه هاي تمامي طول تاريخ، اين بار نيز دشمن را ناكام نمود. سومين صف آرايي در عصر حاضر، زماني شكل گرفت كه شير خفته ي اسلام در مولد سلمان فارسي از رخوت هزار ساله بيرون آمد و به يكباره قامت راست نمود. موسوي خميني (عليه السلام) لواي خونين جد عظيم الشأن خويش را برافراشت و ايران ام القراي اسلام شد. سفيان به خود آمدند و دجال بغدادي را تا بن دندان تجهيز و و در پناه كرناهاي تبليغاتي گوشخراش به مصاف سردار خمين (عليه السلام) روانه نمودند.

امام بت شكن، نداي هل من ناصر ينصرني سر داد و شيفتگان ولايت لبيك گويان به ميادين شهادت شتافتند.

دفاع مقدس در طول قريب به يك دهه، نمايانگر اوج قساوت و نهايت سبعيت آل سفيان و نمايش گر شكوه ايمان، بلنداي معرفت، جلوه هاي ايثار و عشق به شهادت سپاه سردار خمين گرديد. دلاور مرداني از تبار نوريان تاريخ جانهاي شيفته ي خود را در طبق اخلاق تقديم جان آفرين نمودند تا هزيمت احزاب اشقياء زمان را رقم بزنند. بر ماست كه به تبعيت از فرمان ولي امر خويش، شرخ فرازهائي از جان نثاري و مجاهدتهاي اين اسطوره هاي بي بديل و بي ادعا را در صفحات زرين تاريخ درج نماييم تا به نوبه ي خود هجوم گسترده ي جبهه ي فرهنگي دشمن را در محو آثار حماسي جاودانه ي اين عزيزان، چه آناني كه مشمول خطاب شريف ارجعي … واقع گرديده و چه ايناني كه به نگهباني و حراست از دستاوردهاي آن صفر كردگان اهتمام مي ورزند، خنثي سازيم.

و از آن جا كه در كتب موجود كمتر به اين موضوع به طور دقيق پرداخته است و تحقيقي جامع با اين موضوع به عمل نيامده است بر آن شديم كه قدمي كوچك در اين راه بزرگ برداريم شايد كه محققين آينده را ياري رساند در اين بين از سركار خانم افخمي و دبيران گراميمان كه بسيار همراهيمان كردند تشكر مي كنيم.

والسلام علي من التبع الهدي

 

مقدمه

«واعتصموا بحبل الله جميعاً ولاتفرقوا» آل عمران آيه 103

و همگي به رشته ي دين خدا چنگ زده و متفرق نشويد.

گاهي جسم ها كنار يكديگرند، اما قلب ها در كنار هم نيستند.

گاهي هم فاصله ي بسياري ميان دو نفر يا دو گروه يا دو ملت است، ولي دل هايشان با هم است و به ياد هم اند، همدل و همراه اند، متحد و منسجم اند.

از كنار هم بودن جسم ها و بدن ها چه سود، وقتي دل ها از هم جدا باشد؟!

و از فاصلۀ جسمي و جدايي فيزيكي چه غم، وقتي پيوندهاي قلبي و عاطفي و ملي و مرامي استوار باشد؟

آنچه آحاد مردم را، به رغم تفاوت رنگ ها، نشر ادها، زبان ها، چهره ها، مليّت ها، كشورها و شهرها، شغل ها و زندگي ها، به هم متصل مي سازد، «فكر مشترك» و «ايمان واحد» و «فرهنگ واحد» است.

آنچه «امت اسلامي» را در كنار خاتم پيامبران حضرت محمد (ص) منسجم و متحد ساخته بود، «عقيدۀ اسلامي» بود، هرچند يكي برده بود و ديگري آزاد. يكي سياه بود و ديگري سفيد، يكي حبشي بود  و ديگري قُريشي، يكي فقير بود و ديگري ثروتمند، يكي مهاجر بود و ديگري انصار، يكي عرب بود و ديگري عجم. آن چه آن همه را به هم پيوند مي داد وحدت و انسجام مي آورد «اخوّت اسلامي» برگرفته از قرآن كريم بود.

اِنّما المؤمنون إخوه [1]

در حقيقت، مؤمنان با هم برادرند.

از درس هاي مهم تاريخ و تجربه بشري و رهنمود قرآن و حديث، يكي هم اين است كه وحدت و همبستگي در هر جا و هر زمان و ميان هر ملتي وجود داشته باشد، براي آنان عزت و كاميابي و پيروزي فراهم مي آورد. از سوي ديگر، تفرقه و تشتّت و اختلاف و چند دستگي در هر جا و هر گاه و در هر گروهي رخ مي دهد، ضعف و زبوني و شكست و نابودي و ناكامي در پي دارد. اين سنت تغيير ناپذير تاريخ است و مسلمانان و غير مسلمانان و شرقي و غربي و ديروز و امروز نمي شناسد.

اين حقيقت نيز مثل آفتاب، روشن است كه هميشه دشمنان از راه تفرقه افكني و ايجاد اختلاف و دامن زدن به آن، درصدد تضعيف ما برامده و سياست «تفرقه بينداز و حكومت كن» را سرلوحۀ عمل خود قرار داده اند و هرگاه توانسته اند بذر فتنه بپاشند و اختلاف افكني كنند، به اهداف شوم خود رسيده اند و هرگاه ملت هاي مسلمان و پيروان مذاهب مختلف و گرايش هاي گوناگون، هشيار بوده و دست دشمن را خوانده اند و اتحاد و انسجام خويش را حفظ كرده اند دشمن را ناكام گذاشته اند.

تاريخ بشر، پر از نمونه هايي است كه هم زيان هاي مرگبار تفرقه را نشان مي دهد، هم گواه غزت و عظمت و اقتدار در سايۀ وحدت و همبستگي است. از زمان پيامبران گذشته اقوام باستان، تا عصر حاضر همه جا «تا بوده چنين بوده و تا هست، چنين است».

وقتي رهبر معظم انقلاب، حضرت آيه الله خامنه اي مدظله در پيام نوروزي خود، سال 1386 را به عنوان «سال اتحاد ملي و انسجام اسلامي» اعلام فرمودند، براي توجه دادن به اين «كليد عزت و اقتدار» بود و از توطئه هاي دشمنان نيز در ايجاد تفرقه خبر مي داد.

ما هم در درون جامعه و كشور خويش، به شدت نيازمند «اتحاد ملي» هستيم، هم در قلمرو وسيع كشورهاي اسلامي و در سطح جهان، به «انسجام اسلامي» نياز داريم و شگفت آنكه دشمنان قسم خورده ي اسلام و انقلاب، هم براي شكستن وحدت ملي ما تلاش و توطئه مي كنند، هم براي گسستن انسجام ملت هاي مسلمان برنامه ريزي و اقدام و دخالت مي كنند.

فرمان خدا و قرآن، توصيۀ پيامبر خدا (ص) و امامان پاك، حكم عقل و فطرت و دستاورد تجربه هاي گرانقدر، همه و همه بر ضرورت پاسداري از اين رمز و راز عزت و عنصر حياتي و بنيادي كيان اسلامي و عظمت مسلمين و شكوه اهل قبله اشاره دارد. حفظ اين همبستگي و وحدت، يك فرضيه است و كوبيدن بر طبل اختلاف و هيزم شكني براي آتش تفرقه، يك گناه نابخشودني به شمار مي رود.

  فصل اول

كليات تحقيق

 

1-1 مقدمه

اين تحقيق توسط دانش آموزاني نوشته شده كه در اول راه همت و پشتكار را سر لوحه كار خود قرار دادند در اين فصل شمار از هدف و اهميت و ضرورت تحقيقمان آگاه خواهيم كرد و در آخر اين كه، اركان اساسي تحقيقمان را توضيح خواهيم داد تا ابهامات برطرف شود و با ديدي بارزتر تحقيق را دنبال كنيم.

درخت دانش زير شما را در دنبال كردن اين فصل كمك خواهد كرد.

2-1 بيان مسئله

ايثار و نقش آن در تحقيق وحدت ملي و انسجام اسلامي

اما بايد دانست كه منظور از ايثار و انسجام و وحدت ملي چيست؟ و چه رابطه اي بين ايثار و وحدت ملي و انسجام اسلامي وجود دارد  كه در فصل هاي آتي بر اين مسأله خواهيم پرداخت.

 

[1] . حجرات، آيه 10.

پایان نامه نقش ايثار در تحقق وحدت ملي و انسجام اسلامي

اين فقط قسمتي از فایل است . جهت دريافت کل فایل ، لطفا آن را خريداري نماييد
اگر تمایلی به پراخت انلاین ندارید می توانید مبلغ فایل را به شماره کارت واریز کنید و رسید را به واتساپ یا تلگرام ما ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه
خرید این محصول از دکمه مقابل:
یا تلگرام ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه .

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شودو یک نسخه برای شما ایمیل می شود.

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.