تحقیق و پژوهش در مورد ویروس ها

تحقیق و پژوهش در مورد ویروس ها

اندازه: 60kb

تعداد صفحات: 18

نوع فایل: ورد ،

دسته بندی:

قیمت: 19500 تومان

تعداد نمایش: 1221 نمایش

ارسال توسط:

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

تحقیق و پژوهش در مورد ویروس ها

پيشگفتار:

با توجه به رشد دانش پزشكي، بالا بردن معلومات در مورد بيماري ها امري واجب و ضروري هر فرد است. از آنجا كه شيوع هپاتيت به خصوص انواع B و A در ايران با آلوگي بيش از 2 تا 5/2 ميليون نفر از جمعيت كشورمان بر آن شوم كه مجموعه اي هرچند مختصر از اطلاعاتي در مورد هپاتيت B با توجه به مراجع و منابع معتبر گردآوري نمايم. شايد بتوانيم يا اين اقدام كوچك گامي در پيشبرد معلومات دوستانم بردارم تا بتوانند از سلامتي خود كه نعمتي الهي است بيشتر نگهداري كنند زيرا بسياري يك فرد معضلات فراوان مائي و معنوي براي اعضاي خانواده و به دنباله آن براي اجتماع است.

با آرزوي سلامت همگان

 

مقدمه اي در باره ويروسها

در زمانهاي قديم دليل بيشتر بيماري ها را نمي دانستند كسي فكر نمي كرد ممكن است جانداران بسيار كوچكي به نام ميكروب وجود داتشه باشند كه با چشم ديده نشوند اما بيماري ايجاد كننده آن در زمانها وقتي كسي بيمار مي شد نمي دانست چه نكات بهداشتي را بايد رعايت كند در نتيجه بيماري به سرعت در ميان مردم پراكنده مي شد و عده زيادي را مي كشت البته بايد بدانيد كه جاندار خاصي به نام ميكروب وجود ندارد و باكتري ها قارچهاي ذره بيني و موجوداتي به نام ويروس را به طور كلي ميكروب مي نامند. ويروسها از باكتري ها و قارچها هم بسيار كوچكترند به طوري كه مي توانند وارد بدن جانور يا گياه شوند، به داخل سلولهاي آن بروند و در آنجا زياد شوند و سلول رابكشند ويروسها كوچكترين عوامل بيماريزا هستند كه در محيط خارج سلولي به شكل خنثي و بي اثر هستند ويروسها تنها در سلولهاي زنده تكثير يافته و از لحاظ ژنتيكي به عنوان انگل تلقي مي كردذند. هر نوع ويروس فقط در داخل سلولهاي معيني از بذن گياه يا جانور زندگي يا فعاليت مي كنند. به عنوان مثال ويروس آنفولانزا به دستگاه تنفسي مي رود و بروس فلج اطفال به دستگاه عصبي آسيب مي رساند.

كبد

كبد عضوي است كه مواد جذب شده از لوله ي گوارش در آن دچار تغييراتي مي شوند و براي استفاده توسط قسمتهاي ديگر بدن ذخيره مي گردند. بنابراين به عنوان سدي بين دستگاه گوارش خون عمل مي كند به استثناي پوست كبد هم بزرگترين غده ي بدن است كه 5/1 كيلوگرم وزن دارد و در حفره ي شكمي زير ديافراگم قرار گرفته است. قسمت اعظم خون كبد 80-70 درصد از رگ پوست مي آيد و مقدار كمتري از شريان كبدي مشروب مي شود تمام موادي كه توسط روده جذب شده اند به جز چربيها از راه وريد پوست به كبد مي رسند ذرات ريز چربي توس طعروق لنفاوي حمل مي شوند جايگاه كبد در سيستم گردش خون براي تجمع و تبديل متابوليتها و براي خنقي كردن و حذف مواد سمي بسيار مناسب است حذف مواد سمي از طريق خطر كه يك ترشح برون ريز كبد است و براي هضم چربي لازم مي باشد صورت مي گيرد.

«ساختمان»

كبد توسط همبندي نازك (كپسول گليسون) پوشيده شده است اين كپسول در ناف ضخيم تر مي گردد يعني در جايي كه وريد پورت و شريان كبدي وارد مجراي كبدي راست و چپ لنفاتيك خارج مي شوند سلولهاي كبدي احتمالاً ماهرترين سلولهاي بدن مي باشند. اينها سلولهايي هستند كه عملي درون ريز و برون ريز دارند. همچنين ياعث ساخت و ذخيره ي موادي مي شوند و مواد سمي را خنثي مي كنند و موادي را حمل مي كنند.

هپاتيتها: اطلاعاتي در مورد هپاتيت

هپاتيتها شايعترين بيماري كبدي هستند. بعد از سل و مالاريا هپاتيت شايعترين بيماري مسري در دنياست بيش از 350 ميليون نفر ناقل مزمن هپاتيت B در دنيا وجود دارد و 5% از جمعيت جهان را اين ناقلين تشكيل مي دهند. سالانه حدود 50 ميليون نفر به تعداد افراد آلوده شده به هپاتيت B افزوده مي شود. در ايران حدود 3% جمعيت ناقلين هپاتيت B  مي باشند و 200 الي 300 هزار نفر به هپاتيت B مزمن مبتلا هستند. مهم ترين عامل ايجاد كننده هپاتيت مزمن، سيرزو و كارسينوم هپاتوسلولار در كشور ما هپاتيت B است.

شيوع عفونت HCV در جهان حدود 1% است و آمار مبتلايان به هپاتيت C در ايران 300 تا 400 هزار نفر مي باشندذ و عمده ترين مشكل بيماران هموفيلي و دياليزي را تشكيل مي دهد.

در مجموع هپاتيتهاي ويروسي بيماريهاي موذي و مشكلي مي باشند كه براي مقابله با آنها نياز به اقداماتي بسيار دقيق مي باشد و آگاهي از كليه جنبه هاي پيش گيري، راههاي سرايت، علائم باليني و … نه تنها براي پزشكاني كه هرروز در معرض اين عاومل مي باشند الزامي است بلكه همه ي افراد جامعه بايد در مورد خطرات هپاتيت آگاهي كافي داشته باشند تا از چرخه ي ويرانگر و فراگير آن جلوگيري به عمل آيد.

ب شيوع كلي هپاتيتهاي حاد و مقايسه اي آن در ايران و ساير كشورها

بيماري هپاتيت مزمن ويروسي يكي از مهم ترين مشكلات بهداشتي در جهان مي باشد به طوري كه 5% افراد جهان به خصوص در نواحي اندميك نظير آسيا و آفريقا به آن مبتلا هستند. سالانه بيش از پانزده هزار نفر در آمريكا از هپاتيت مزمن ويروسي فوت مي كنند و تخمين زده مي شود كه در دو قرن اينده اين ميزان بيش از 25 هزار نفر در سال برسد. هپاتيت B در بيش از 2 ميليارد نفر از مردم جهان اتفاق افتاده است حدود 350 ميليون ناقل مزمن هپاتيت B در جهان وجود دارد كه اكثراً در آسياي جنوب شرقي زندگي مي كنند و 25 تا 30 درصد اين افراد به دليل بيماري كبدي زودتر از معمول فوت ميكنند(سالانه 800 هزار نفر) سالانه حدود 50 ميليون نفر به تعداد افراد آلوده در دنيا اضافه مي شود. بيشتر مبتلايان در كشورهاي چين و تايوان هستند. در ايران رقم مبتلايان حدود 3% كل جمعيت را شامل مي شود كه با در نظر گرفتن جمعيت 60 ميليوني حدود 2 ميليون نفر به اين ويروس آلوده هستند كه از اين تعداد حدود 300-200 هزار نفر اين افراد

فهرست

  • پيشگفتار
  • مقدمه اي در باره ويروس ها
  • كبد چيست
  • اطلاعاتي در مورد هپاتيت

الف- تاريخچه هپاتيت

ب- شيوع كلي هپاتيت حاد و مقايسه آن در ايران و ساير كشورها

  • توضيح در مورد راههاي انتقال
  • راههاي انتقال

الف- تماس فيزيكي

ب- روش غيرخوراكي-تزريقي

ج- روش جنسي

د- روش خوراكي

هـ – روش پرنياتال

ي – راه هاي ديگر

  • هپاتيت و حاملگي
  • نكات كلي در درمان و مراقبت از بيماران
  • انواع هپاتيت B
  • ذكر منابع تحقيق

 

تحقیق و پژوهش در مورد ویروس ها

اين فقط قسمتي از فایل است . جهت دريافت کل فایل ، لطفا آن را خريداري نماييد
اگر تمایلی به پراخت انلاین ندارید می توانید مبلغ فایل را به شماره کارت واریز کنید و رسید را به واتساپ یا تلگرام ما ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه
خرید این محصول از دکمه مقابل:
یا تلگرام ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه .

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شودو یک نسخه برای شما ایمیل می شود.

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.