تحقیق تبعيض در استخدام نقش نگرش تلويحي، انگيزش و وضعيت تعصب نژادي

تحقیق تبعيض در استخدام نقش نگرش تلويحي، انگيزش و وضعيت تعصب نژادي

دسته بندی:

قیمت: 8500 تومان

تعداد نمایش: 481 نمایش

ارسال توسط:

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

تحقیق تبعيض در استخدام نقش نگرش تلويحي، انگيزش و وضعيت تعصب نژادي

اين تحقيق و مطالعه سعي دارد تا مطالعات گسترده‌اي رادر زمينه تبعيض در استخدام كه توسط«اي پي بريف» و همكارانش انجام شده را منعكس كند.  نويسندگان تلاش كردند تا دستاوردهاي قبلي را كه به بررسي نژاد پرستي مدرن پرداخته است را مرور كنند. نژاد پرستي مدرن در وضعيت مشترك تعصب نژادي تاثير متقابل داشته است و به پيش بيني و بررسي  تفاوت در ميزان پرداخت مزد پرداخته است و به همچنين به بررسي نتايج از طريق ارزيابي نگرش‌هاي نژادپرستي ضمني و انگيزه لازم جهت كنترل تبعيض پرداخته است. نويسندگان قادر نبودند تا تاثيرات متقابل تقديمي را از نو تكرار كنند و بيان كردند كه نگرش‌هاي نژاد پرستي ضمني با تلويحي به همراه شرايط و اوضاع در تعصب نژادي براي پيش بيني اين تفاوت تاثير گذار است. علاوه بر اين نتايج نشان مي دهند كه انگيزش براي كنترل تبعيض و تعصب رابطه بين نگرش  علي صريح و ضمني را كاهش مي دهد. (به طور كلي دستاوردها نشان مي دهند كه تفاوت بين نگرش نژادي ضريح و ضمني در پيش بيني رفتار تبعيض آميز وجود دارد.

لغات كليدي: تبعيض، نگرش‌هاي ضمني، نژاد پرستي و تعصب و تست ارتباط تلويحي)

(در سال اخير، نگرش‌هاي نژاد پرستي در ماهيت خود، دو مويه و نامحسوس شده است بدون شك ارزيابي‌هاي مربوط به گزارش از خود نشان مي‌دهد كه در نگرش‌هاي نژاد پرستي كاهش محسوسي به چشم نمي‌خورد و در تصميم‌گيري‌هاي مربوط به استخدام اين تبعيض هنوز به چشم مي‌خورد. اين تفاوت و تغيير در مورد ماهيت نژاد پرستي موجب شد تا دانشمندان علوم اجتماعي شيوه‌هاي ارزيابي جديدي را طرح كنند كه  مطابق با توصيف مدرن‌تر نژاد پرستي باشد.) (اين مقياس‌ها سعي مي‌كنند تا تعصب خودانگاري را توصيف كرده و افراد با نگرش‌هاي نژادي منفي را با سوالاتي مبني بر اينكه آيا واكنش تبعيضي مي‌تواند نتيجه بي طرفي نژادي باشد را شناسايي مي‌كند.) اخيرا برخي از محققان از اين گزارش از خود به ارزيابي‌هاي توجيهي، نهفتگي و واكنش از لحاظ فيزيولوژيكي تغيير جهت دادند تا سطح معيار فردي نگر‌شهاي نژادي را تعيين كنند. بررسي‌هاي ضمني و تلويحي اعتقاد به تعصب خودانگاري با تاثيرپذيري كمتر دارند و در تعيين و شناسايي تبعيض موفق‌ترند(تحقيقات اثبات كرده‌اند كه اين ارزيابي‌هاي تلويحي با نگرش‌هاي ديگر در ارتباط بود و رفتار‌هاي در سطح خرد را پيش بيني مي‌كند.) شواهد و مدارك كمي وجود دارد كه نشان مي‌دهد نگرش‌هاي تلويحي اين چنيني براي پيش بيني رفتار سطح كلان مفيد است از قبيل تصميمات تبعيض‌آميز مربوط به اجاره اين مطالعه تحقيقي كه توسط «بريف» طراحي شد، بسيار مفيد و سازنده است و نشان مي‌دهد كه نژادپرستان امروزي در اوضاع و شرايط اجتماعي به طور خاص عمل مي‌كنند. «ليكن»بيان كرد كه اين تحقيق نه تنها  اعتبار و صحت نتايج قبلي را مورد بررسي قرار مي‌دهد بلكه فرضيات جديد را نيز ارزيابي مي‌كند. بريف به شيوه‌هاي مختلف به توسعه و گسترش مطالعه تحقيقاتي خود پرداخت. اول اينكه علاوه بر تعيين و شناسايي نژادپرستي مدرن، ما عقايد و نظرات نژاد پرستي سنتي‌تر و قديمي تر را در مبحث مي گنجانيم تا ثابت شود كه اين نژاد پرستي مدرن‌تر واقعا نياز به اين دارد كه افراد نژاد پرست مشخص شوند دوم اينكه علاوه بر استفاده از گزارش خود و ارزيابي نژاد پرستي، ما نگرش‌هاي نژاد پرستي تلويحي را نيز در بحث مي‌گنجانيم. سوم اينكه ما ارزيابي انگيزش را جهت كنترل تبعيض مورد بحث قرار مي‌دهيم تا تعيين شود كه آيا تعصب و تبعيض خودانگاري كه نتايج مختلف به دست آمده ناشي از بررسي‌هاي نژادپرستي صريح و تلويحي  حتمي است يا نه.  و در  نهايت ما از شيوه‌هاي دقيق‌تر براي تبعيض تلويحي استفاده مي‌كنيم تا فرضيات خود را با مقايسه تفاوت‌‌ها در آمار سياهان و سفيدها با تكنيك‌هاي جديد آماري مورد تست قرار مي‌دهيم. اين شيوه شامل الگوي خطي هرمي يا سلسله مراتبي مي‌باشد. به طور كلي اين جمع‌بندي‌ها به ما اين امكان را مي‌دهد تا فرضيات جديد را كه درك بهتري از تبعيض در استخدام را ارائه مي‌كند را مورد تست و آزمايش قرار دهيم. به طور خلاصه اين مطالعه تحقيقاتي مكتوبات در زمينه نگرش‌هاي نژادپرستي را به همراه ارزيابي‌هاي مربوطه به آن با هم تلفيق مي‌كند و مباحثي چون تبعيض خودانگار، معيارهاي اجتماعي سازماني و شرايط و اوضاع را جهت درك تفاوت‌هاي ارزيابي نژادپرستي ضمني و صريح را در يك شرايط انتخابي در كنار هم قرار مي‌دهد.)

تبعيض در استخدام و نگرش‌هاي نژادپرستي

(مطالعات زيادي به ارتباط بين ملاحظات  و مسائل نژاد و تبعيض در استخدام پرداخته‌اند. در سال‌هاي اخير، ما به تعريف رفتار متفاوت تبعيض استخدامي پرداختيم، رفتارهاي متفاوت زماني رخ مي‌دهد كه معيارهاي مختلف در گروه‌هاي مختلف به كار گرفته شود.

تجزيه و تحليل‌هاي مختلف انجام شد تا عواملي كه در ميزان و مسير معيارهاي مختلف تاثير مي‌گذارند مشخص شوند. به عنوان مثال اين تفاسير توسط «نورد» و «كرايجر» و «رات» و «هوفكات» و «بوبكو» نشان داد كه سياهان امتيازات كمتري هم در مسائل عيني و ذهني دريافت مي كنند) به علاوه، كرايجر و فورد به اين نتيجه رسيدند كه سياهان و سفيدها آمار بيشتري را به خود اختصاص دادند. (اين نتايج شواهد را فراهم مي‌كند مبني بر اينكه افراد از معيارهاي مختلف براي ارزيابي متقاضيان و داوطلبان استفاده مي‌كنند.) البته، تفاوت ميانگين بين متقاضيان سياه و سفيد پوست ضرورتا به معناي تبعيض نيست. ممكن است تفاوت ميانگين تفاوت‌ها و اختلاف‌هاي ميان گروه‌ها را به صورت صحيح نشان دهد.(براي بيان احتمال، اين تفاوت‌ها «داپلر» تعداد متغيرهاي شغلي مربوط را محدود كرد تا  به اين نتيجه برسد كه تفاوت‌هاي بين سياهان و سفيدها كاهش يابد و اين تبعيض ما هرگز از بين نرفتند.) تشخيص اين حقيقت كه بعيد است كه نويسندگان تمام متغيرهاي مربوطه را بگنجانند ممكن است  اين تفاوت‌ها را به خوبي توضيح دهد. «اپلر» و مطالعات انجام شده توسط او شواهد و مدارك غير مستقيمي را فراهم كرده است كه بر اساس آن نگرش‌هاي نژادي ممكن است عوامل تفاوت معيار متوسط را در مورد سياهان و سفيدها در بر داشته باشد. (مجموعه‌اي از مطالعات انجام شده توسط بريف شواهدي را در مورد نقش نگرش‌هاي نژادي ارائه كرده است. در دومين تحقيق «بريف» شركت كنندگان مقياس تبعيض نژادي مدرن را كامل كردند. در ميان موارد سوالات، از شركت كنندگان و متقاضيان در مورد استعداد شغلي آنها سوال شد. در مطالب قبلي، متقاضيان يادداشتي را از رئيس اداره يا سازمان دريافت كردند و جملات حاوي درخواست او از داوطلبان براي اجاره به سفيدان بود و يادداشت دگري از رئيس دريافت كردند كه البته اين يادداشت حاوي مطالب حاكي از تبعيض نژادي نبود. بريف در مورد تقلب هنجارهاي اجتماعي به بحث نپرداخت تا شرايط سازماني براي تعصب و تبعيض نژادي يا تساوي نژادي به وجود آيد. تقلب آنها مطابق با مفهومي ساختن شرايط پيشنهاد شده توسط استكمن است. اسكتمن نشان داد كه شرايط سازماني عملكرد و كاركرد پاداش است و انتظار مي‌رود كه علايم و نشانه‌ها براي كارمندان و ديگران به اين مسئله مي‌پردازد كه كدام رفتار از لحاظ اجتماعي قابل قبول‌تر است. بر حسب انتظار (بريف به اين نتيجه رسيد كه ميانگين متوسط متقاضيان سياه پوست در شرايط تبعيض نژادي ميزان كمتري را نشان مي‌دهد. مهمتر اينكه آنها به اين نتيجه رسيدند كه امتيازات در زمينه مقياس تبعيض نژادي مدرن اين رابطه در نژادپرستان متجدد در شرايط تبعيض نژادي را كاهش داد. بنابراين واضح است كه نژادپرستان متجدد بر اساس اعتقادات خود عمل مي‌كنند اما هنجارهاي اجتماعي براي موجه ساختن تبعيض به وجود مي‌آيند.)  گر چه قبل از پذيرفتن اين برداشت، مهم است كه دقت شود آمارهاي تعصب و تبعيض و تفاوت‌هاي قابل ملاحظه در ارزيابي ميزان متوسط، متقاضيان سياه پوست  دو شرايط را پشت سر گذاشتند. به عبارت ديگر، آنها به اين مسئله نپرداختند كه آمارهاي مربوطه به متقاضيان سفيد پوست در دو شرايط، مراحل را پشت سر گذاشتند. ممكن است شرايط تبعيض و تعصب به طور ميزان ميزان متقاضيان را صرف نظر از آنها كاهش داد. (بنابراين در اين مطالعه ما تلاش مي‌كنيم تا تاثير متقابل سازماني را با

تحقیق تبعيض در استخدام نقش نگرش تلويحي، انگيزش و وضعيت تعصب نژادي

اين فقط قسمتي از فایل است . جهت دريافت کل فایل ، لطفا آن را خريداري نماييد
اگر تمایلی به پراخت انلاین ندارید می توانید مبلغ فایل را به شماره کارت واریز کنید و رسید را به واتساپ یا تلگرام ما ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه
خرید این محصول از دکمه مقابل:
یا تلگرام ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه .

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شودو یک نسخه برای شما ایمیل می شود.

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.