مقاله در مورد بانک تجارت

مقاله در مورد بانک تجارت

تعداد صفحات: 20

نوع فایل: ورد ،

دسته بندی: -

قیمت: 19500 تومان

تعداد نمایش: 1386 نمایش

ارسال توسط:

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

مقاله در مورد بانک تجارت

بانک جدید شرق ( که مرکزش در لندن بود ) اولین بانک به شیوه امروزی بود که در سال 1266 شمسی در شمال شرق میدان امام خمینی ( توپخانه ) و در محل فعلی بانک تجارت فعالیت خود را آغاز کرد. اگرچه فعالیت این بانک بیش از یکسال طول نکشید و بانک شاهی جایگزین آن شد ولی این حرکت پایه ی بانکداری نوین را در ایران بنا نهاد.

تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ، از 36 بانک فعال در کشور 8 بانک دارای مالکیت دولتی ، 16 بانک دارای مالکیت خصوصی صد در صد ایرانی و 12 بانک دارای مالکیت مختلط ایرانی و خارجی بودند.

پس از پیروزی انقلاب  اسلامی در تاریخ هفدهم خردادماه 1358 ،شورای انقلاب به منظور حفظ سرمایه های ملی،به کار انداختن چرخهای تولیدی کشور و تضمین سپرده ها و پس انداز مردم در بانکها ” بانکهای کشور را ملی اعلام کرد و سپس به جهت کنترل و نظارت دقیق تر بر سیستم بانکی و اجرای صحیح سیاستهای پولی و اعتباری،برخی از بانکها در یکدیگر ادغام گردیدند.

بانک تجارت به موجب لایحه قانونی اداره امور بانکها مصوب مهرماه1358 از ادغام یازده بانک خصوصی داخلی و مشترک داخلی – خارجی با سرمایه ای بالغ بر 39 میلیارد ریال در تاریخ 29 آذرماه سال 1358 تاسیس و سپس در سال 1360 بانک ایران و روس نیز به آن ملحق گردید.

بانک تجارت از بدو تاسیس با استفاده از دو مزیت نسبی ” نیروی انسانی متخصص” و “روشهای پیشرفته بانکی” که حاصل تجربیات بانکهای تشکیل دهنده بود، امکان انتخاب و استفاده  از بهترین سیستمها و شیوه ها را داشته است.بکارگیری و استفاده از برخی سیستمهای نرم افزاری و سخت افزاری که بعضا تاکنون نیز ادامه دارد( مانند SGB)،دارا بودن ارتباطات بین المللی قوی به واسطه داشتن شبکه وسیع کارگزاری و زیر ساختهای غنی در زمینه بانکداری بین الملل(اولین بانک کشور در زمینه بکارگیری SWIFT) برتری این بانک را طی سالیان متوالی از لحاظ حجم عملیات بانکی داخلی و بین المللی حفظ نموده است.

در حال حاضر بانک تجارت بابیش از 26 سال فعالیت بانکی و سرمایه ای بیش از10 هزار میلیارد ریال ، با دارا بودن شبکه وسیع وپیشرفته شعب که شامل 2009 شعبه در داخل و خارج کشور و ارتباط با صدها کارگزار خارجی است، در زمره یکی از موسسات مالی بزرگ کشور بوده و مورد اعتماد بانکهای معتبر بین المللی می باشد.

 

راهنمای استفاده از تسهيلات قرض الحسنه

تعريف موارد اعطاء و ضوابط کلی

شرايط واحدهای توليدی و تعاونی

شرايط متقاضی استفاده از قرض الحسنه امور شخصي

ضوابط اعطای قرض الحسنه ازدواج

ضوابط اعطاي قرض الحسنه درمان بيماری

ضوابط اعطاي قرض الحسنه تامين مسکن

ضوابط اعطای قرض الحسنه در ساير موارد

مراحل اعطای تسهيلات

تعريف

قرض الحسنه عقدی است که به موجب آن بانک (قرض دهنده) مبلغ معيني را طبق ضوابط مقرر به اشخاص اعم از حقيقي و حقوقي (قرض گيرنده), به قرض واگذار نمايد.

موارد اعطاء

الف) به واحدهای توليدی متعلق به اشخاص حقيقي و حقوقي به منظور افزايش توليد يا در جهت حفظ و نگهداری نيروهای ماهر و متخصص خود و به شرکت های تعاونی برای ايجاد بازار کار.

ب)به کارگاهها و واحدهای توليدی متعلق به اشخاص حقيقي يا حقوقی به منظور کمک به امر افزايش توليد در موارد زير:

1- جلوگيري از توقف و يا راه اندازی کارگاهها و يا واحدهای توليدی موجود يا راکد.

2- توسعه و يا ايجاد کارگاهها و واحدهای توليدي در شهرهای کوچک و روستاها.

3- در مواردی که تامين نياز کارگاهها يااحدهای توليدي از طريق ساير تسهيلات امکان پذير نباشد.

مقاله در مورد بانک تجارت

اين فقط قسمتي از فایل است . جهت دريافت کل فایل ، لطفا آن را خريداري نماييد
اگر تمایلی به پراخت انلاین ندارید می توانید مبلغ فایل را به شماره کارت واریز کنید و رسید را به واتساپ یا تلگرام ما ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه
خرید این محصول از دکمه مقابل:
یا تلگرام ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه .

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شودو یک نسخه برای شما ایمیل می شود.

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.