تحقیق در مورد تغذیه کودک

تحقیق در مورد تغذیه کودک

تعداد صفحات: 87

نوع فایل: ورد ،

دسته بندی:

قیمت: 11500 تومان

تعداد نمایش: 2922 نمایش

ارسال توسط:

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

تحقیق در مورد تغذیه کودک

چکیده مطالب

تغذیه کودک :

تغذیه مطلوب سر آغاز سلامتی است . استقلال کودک با غذا خوردن آزاد رشد می کند . یکی از مهمترین راههای برای اطمینان از تامین نیازمندیهای تغذیه کودک استفاده از چهار گروه مواد غذایی شامل 1- گروه شیر و لبنیات 2- نان و غلات 3- گوشت و تخم مرغ 4- حبوبات ومغزها 5- میوه و سبزیها .

نکته : در زمان بیماری کودک از دادن غذاهای جامد به کودک امتناع کنید .

اخلاق :

نخستین نکته مهم این است که جوهر اخلاق ، احترام است ولی همه اخلاق لزوما در احترام خلاصه نمی شود . اما بااین حال بخش مهمی از آن را تشکیل می دهد .

دروغ:

ترس از عصبانی شدن پدر و مادر مهم ترین علت دروغ گویی است . دروغ گفتن یکی از رفتارهای متداول کودکان است ولی باید به آنها بفهمانیم که از راست گویی و صداقت آنها خوشحال می شویم .

تنبیه :

منظور از تنبیه بدنی در حد روی دست زدن کودک است نه تنبیه شدید جسمانی .

استقلال :

نخستینوظیفه پدر و مادراین است که مانع از کنجکاوی و سیر و سیاحت و استقلال طلبی او نشوند . فراموش نکنید که این به همه جا سر کشیدن شروع یادگیری و مستقل  شدن وی است  .

هنر قصه و تاثیر آن در تربیت کودکان :

داستانها و اشعاری که کودکان می خواهند بشنوند اثری عمیق در فکر و روحیه آنان می گذارد و آنان را برای رویارویی با مسائل رشد و معاشرت با دیگران آماده می سازد درک و فهم مشکلات زندگی آنان را یاری می کند

سخنان بزرگان در مورد کودکان :

اگر به بچه ای کمی محبت نشان بدهید وی صد چندان به شما مهر خواهد ورزید

(جان روسکن)

نظریه بزرگان در مورد بازی:

بازی مهم ترین عامل اجتماعی شدن کودک است .کودک در هنگام بازی ، درباره فرهنگ و اجتماعی شدن خویش ، آگاهی کسب می کند و از این طریق خوب یا بد بودن اعمال خود را و دیگران را می آموزد زیرا بازی فعالیتی خشنود کننده است که کودک خودش آن را  تنظیم و اجرا کرده و ازآن طریق زندگی را در ک می کند .

نکات علمی :

– با کودکان ارتباط شخصی مثبتی ایجاد کرده ، به زندگی خانوادگی بها دهید .

– شنونده ی خوبی باشید .

– با استدلالهای کودک محترمانه رفتار کنید .

– از قطع صحبت او بپرهیزید .

نکات پیشنهادی برای پرورش خلاقیت :

– اعتدال در روابط عاطفی

– عدم تکیه بر یادگیری ، حافظه ای و یادگیری کلیشه ای

– فرصت اظهار نظر یا رد کردن آن مفهوم.

گفته های طنز آمیز :

وقتی به دنیا آمدم چنان حیرت زده شدم تا یک سال و نیم قدرت تکلم نداشتم .

لطیفه :

بچه اولی : حسن تو که پدرت خیاط است پس چرا یک دست لباس بیشتر نداری ؟

بچه دومی : مگر تو که پدرت دندان ساز است ، صد تا دندان داری !؟

خبر های کوتاه :

– آوای قرآن در را تسکین می دهد

– نخستسن خط تلفن قصه گو در اختیار کودکان قرار گرفت .

تغذيه كودك

استقلال كودك با غذا خوردن آزاد رشد مي كند[1].

استقلال كودك با غذا خوردن آزاد رشد مي كند والدين بايد از تغذيه اجباري كودك خودداري كنند و كودك را هنگام غذا خوردن آزاد بگذارند تا احساس استقلال كودك رشد كند و با احساس رضايت از امر تغذيه، از غذا خوردن لذت ببرند.

به مادران توصيه مي شود، غذاهاي متنوعي براي كودك تهيه كنند و به او اجازه امتحان تمام غذاها را بدهند تا كودك از بين آنها غذاي مورد علاقه خود را انتخاب كند و از تحميل سليقه خود در انتخاب غذا به كودك بپرهيزند. يك برنامه غذايي متعادل، شامل غذاهايي است كه علاوه بر رفع گرسنگي، مقدار لازم و كافي از هر يك از عناصر غذايي و مواد مغذي براي وصول به تندرستي كامل را در برداشته باشد.

يكي از مهمترين راه ها براي اطمينان از تأمين نيازمندي هاي تغذيه اي كودك، استفاده از چهار گروه اصلي غذايي، شامل گروه شير و لبنيات، گروه نان و غلات، گروه گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغزها و گروه ميوه و سبزي است.

غذاي دلخواه كودك را تهيه كنيد و اگر به دلايلي كودك ميل به خوردن غذا ندارد، از يك اسباب بازي مورد علاقه كودك براي تشويق او به غذا خوردن اسنفاده كنيد. مواد غذايي مقوي و مورد نياز كودك را به غذاي او اضافه كنيد. مثل : اضافه كردن گوشت گوساله به ماكاراني، البته اين كار بايد به احتياط صورت گيرد. به طوري كه كودك به تدريج به غذاي جديد علاقه مند شود.

براي كم كردن حساسيت كودك نسبت به غذا، او را در تهيه غذا دخالت دهيد، مانند پختن و مخلوط كردن مواد غذايي با يكديگر و يا دادن غذا به عروسك. فاصله بين وعده هاي غذايي كودك را كنترل كنيد، چون كودك گرسنه براي خوردن غذاي جديد نسبت به كودكي كه در فواصل غذا با خوردن تنقلات سير شده است، تمايل بيشتري نشان مي دهد. ضمناً فاصله زماني دادن تنقلات تا وعده هاي اصلي غذا (ناهار و شام) را نيز كنترل كنيد. براي تشويق كودك به غذا خوردن، از ظرف غذاي مخصوص كودكان استفاده كنيد. اگر كودك شما در مرحله اي از رشد (سال اول زندگي) است كه از بازيهاي دهاني لذت مي برد. مثل: (فوت كردن، قلقل كردن، صدا درآوردن و گازگرفتن) 5 دقيقه قبل از خوردن غذا به او اجازه انجام اين بازي ها را بدهيد. اين كار موجب حساس و فعال شدن ناحيه دهان كودك مي شود.

از تغذيه اجباري كودك خودداري كنيد. گاهي اوقات به نظر مي رسد مادران به هنگام بي اشتهايي كودك نسبت به مسأله رشد و نمو كودك حساس مي شوند. آنان در مورد نقش مادري خود احساس ناتواني مي كنند و در نتيجه سطح اضطراب آنان بالا مي رود و قادر به تغيير درست علايم بي اشتهايي در كودكشان نيستند و هنگام غذا دادن به كودك وقتي با امتناع كودك از غذا خوردن مواجه مي شوند، احساس ناكامي مي كنند.

نكات علمي در مورد تغذيه كودكان :

«تغذيه مطلوب» سرآغاز سلامتي است. تغذيه مطلوب مي تواند فرد را در برابر بيماري هاي آينده محافظت نمايد. يك رژيم غذايي سالم بايد كليه گروههاي اصلي غذاها را دربرگيرد. اين گروههاي اصلي غذايي عبارتند از: غلات (نان، برنج، ماكاراني و …) ، سبزيجات، ميوه ها، محصولات لبني، گوشت و پروتئين ها (انواع گوشت ها، تخم مرغ، حبوبات) . چربي ها در بالاي هرم غذايي قرار گرفته اند و به مقدار كمتري مورد استفاده قرار مي گيرند. تحقيقات اخير، حاكي از آن است كه تنها عده اندكي از كودكان آمريكايي همة توصيه هاي غذايي هرم تغذيه را به كار مي برند. يكي از كمبودهاي اصلي در برنامه غذايي بسياري از كودكان، كلسيم است. كه در فرآورده هاي لبني و

[1] – 

فهرست مطالب :

عنوان :                                                                                                                                                        صفحه:

فصل 1 :

مقدمه    

تغذیه کودک         ……………………………………………………………. 13-1

اخلاق   ……………………………………………………………………. 21-14

دروغ   ……………………………………………………………………. 23-22

تنبیه ……………………………………………………………………… 25-24

استقلال  …………………………………………………………………… 30-26

فصل 2 :

هنر قصه و تأثیر آن در تربیت کودکان  ………………………………………… 32-31

سخنان بزرگان در مورد کودکان  ……………………………………………… 39-33

نظریه بزرگان در مورد بازی کودکان …………………………………………. 48-40

فصل 3 :

نکات علمی  ………………………………………………………………… 53-49

نکات پیشنهادی برای پرورش خلاقیت و نکات خلاق در کودکان……………………… 59-54

فصل 4 :

گفته های طنز آمیز ………………………………………………………… 61-60

لطیفه کودک  ………………………………………………………………. 65-62

فصل 5 :

خبرهای کودک …………………………………………………………….. 70-66

ضمیمه   …………………………………………………………………… 84-71

نتیجه …………………………………………………………………………. 85

فهرست منابع و مأخذ …………………………………………………………………………87-86                             

 

تحقیق در مورد تغذیه کودک

اين فقط قسمتي از فایل است . جهت دريافت کل فایل ، لطفا آن را خريداري نماييد
اگر تمایلی به پراخت انلاین ندارید می توانید مبلغ فایل را به شماره کارت واریز کنید و رسید را به واتساپ یا تلگرام ما ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه
خرید این محصول از دکمه مقابل:
یا تلگرام ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه .

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شودو یک نسخه برای شما ایمیل می شود.

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.