گزارش کار آموزی – مجتمع فولاد خراسان- بخش تعميرات جرثقيل ( قسمت برق)

گزارش کار آموزی – مجتمع فولاد خراسان- بخش تعميرات جرثقيل ( قسمت برق)

تعداد صفحات: 25

نوع فایل: ورد ، پی دی اف ،

دسته بندی: -

قیمت: 19500 تومان

تعداد نمایش: 1017 نمایش

ارسال توسط:

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

گزارش کار آموزی – مجتمع فولاد خراسان- بخش تعميرات جرثقيل ( قسمت برق)
با توجه به گستردگی کار در واحد فولاد پس از گذشت زمانی سه روزه جهت آموزشهای مقدماته بهداشت و ايمنی و تعيين موقعيت سرپرست ،کار در واحد جرثقيل شروع شد. در سراسر کار می بايست کارآموز در کنار مسئول شيفت بماند و از نحوه انجام فعاليتهای وی جستجو و تفحص به عمل آورد.
وی نکاتی در رابطه با چگونگی عملکرد دستگاه را در اختيار کارآموز قرار می داد و وی اقدام به نگارش و جمع آوری مطالب ياد شده می نمود در نهايت امر پس از کسب اطلاعات کافی در زمينه کاری، مطالب اين گزارشکار تنظيم شده است.
واحدهای کاری طوری بود که از ساعت 7 شروع و تا ساعت 4:20 عصر ادامه می يافت. در اين زمان در صورت وقوع مشکلی در واحد می بايست سريعاً با مسئول شيفت به واحد مراجعه نموده و سرپرست به همراه ساير کارگران و تکنسين ها اقدام به رفع عيب می نمود.
بدترين شرايط کار در واحد ذوب قراضه ها حاکم بود. ارتفاع 25 متری جرثقيل در کنار کوره ذوب همراه با دود و اختناق شديد و گرد و خاک و لغزنده بودن محيط، رفت و آمد، خود محيطی را پديد می آورد که احتمال خطر جانی زيادی را فراهم می آورد. وجود ولتاژهای بسيار بالا در محيط کار جرثقيل خود يکی از مواردی بود که دقت عمل زيادی را در زمينه کار در آن محيط می طلبيد در عين حال تنوع کار و محيط کاملاً صنعتی، خود تا حدودی کسالت و خستگی را از تن بيرون می کرد.
در بعضی از روزها آنچنان کارها زياد می شد که لازم بود از چند صد پله بالا و پايين رفت و در بعضی از روزها نيز پشت ميز نشينی سخترين کار بود بهرحال کار در چنين محيط خشنی دقت عمل خاص خود را می طلبيد.
در سراسر محيط کار با تابلوهای مختلفی روبه رو بوديم که مبنی بر وجود خطرهای مختلف در آن محيط هستند که می بايست با رعايت نکات ايمنی که قبلاً آموزش داده شده بود خود را از آن ايمن داشت .در مدت 33 روز حضور ما در اين واحد می بايست بازديدهای مختلفی را از ساير واحدهای جرثقيل می داشتيم تا تجربيات خود را در اين زمينه تکميل نمائيم .
البته مهمترين واحد برای يک کار آموز الکترونيک در اين مجتمع بخش اتوماسيون برق و آزمايشگاه الکترونيک بود، اما به دليل حساس و حياتی بودن و در عين حال وجود اطلاعات محرمانه از حضور کارآموز در اين واحد ممانعت به عمل می آمد. درعين حال پس از گذشت اين زمان اطلاعاتي به شرح گزارش زير تدوين نمودم که اميدوارم مورد توجه استاد محترم قرار گيرد.

تاريخچه :
استان پهناور خراسان كه مزين با نام علي بن موسي الرضا (ع) امام هشتم شيعيان است با دارا بودن منابع خدادادي نظير معادن عظيم سنگ آهن ، گاز طبيعي ، ذغالسنگ ، منابع انساني متعهد و متخصص و امكاناتي نظير راه ، راه آهن ، نيروگاههاي توليد برق و … و همچنين همجواري با كشورهاي افغانستان و آسياي ميانه برنامه ريزان و مسئولين صنعتي كشور را بر آن داشت تا در سال 1362 با مطالعه همه جانبه در استان خراسان امكان استقرار يك مجتمع بزرگ فولادسازي بظرفيت 8/1 ميليون تن در سال را بررسي نمايند كه در سال 1368 با پايان يافتن مطالعات مهندسي و مكان يابي ، محل اجراي طرح در 15 كيلومتري شمالغرب شهرستان نيشابور تعيين گرديد و بلافاصله فعاليتهاي استملاك 1400 هكتار اراضي مورد نياز و تجهيز و آماده سازي سايت در اراضي مذكور شروع شد .‌‌‌‌‌
در آبان ماه سال 1375 قرارداد خريد تجهيزات خارجي پروژه با شركت ايتاليائي دانيلي به ارزش 152 ميلون دلار منعقد گرديد. شروع عمليات اجرايي و نصب تجهيزات مجتمع فولاد خراسان در خرداد ماه 1376 با حضور رييس جمهور محترم وقت حضرت آيه اله هاشمي رفسنجاني آغاز شد.
در طي سالهاي احداث پروژه 33 هزار تن انواع تجهيزات و ماشين آلات نصب ، 000/030/2 متر مكعب عمليات تسطيــــح، 540/686/1 متر مكعب عمليات

فهرست مطالب:

اهم فعاليت هاي انجام شده كارآموزي……………………………………………….. 1
تاريخچه مجتمع فولاد خراسان…………………………………………………………. 3
مقدمه…………………………………………………………………………………………… 4
واحد فولادسازي……………………………………………………………………………. 5
واحدذوب…………………………………………………………………………………….. 5
– برق رساني
– پست برق 400 كيلو ولت
واحد جرثقيل…………………………………………………………………………………. 7
تعمير و نگهداري……………………………………………………………………………. 8
الف: بخش تاسيسات مكانيكي……………………………………………………. 9
ب: بخش تاسيسات برق……………………………………………………………. 9
ب-1: مدارات فرمان………………………………………………………………………. 9
– بخش ميكرو الكترونيكي……………………………………………………….. 9
– مدارات كنتاكتوري……………………………………………………………….. 12
ب-2: مدارات قدرت……………………………………………………………………… 12
روش هاي كنترل جرثقيل………………………………………………………………… 14
جرثقيل هاي داراي مگنت دائم……………………………………………………….. 16
جرثقيل هاي داراي مگنت غير دائم…………………………………………………. 16
جرثقيل هاي ساده…………………………………………………………………………. 17
جرثقيل هاي بازويي………………………………………………………………………… 17
ترمزهاي جرثقيل……………………………………………………………………………. 17
جعبه كنترل مگنت ترمز…………………………………………………………………… 18
وظيفه تايمر…………………………………………………………………………………… 18
سيستم ترمز الكتروهيدروليكي…………………………………………………………. 20
روش اجرايي………………………………………………………………………………… 21
ضميمه

گزارش کار آموزی – مجتمع فولاد خراسان- بخش تعميرات جرثقيل ( قسمت برق)

اين فقط قسمتي از فایل است . جهت دريافت کل فایل ، لطفا آن را خريداري نماييد
اگر تمایلی به پراخت انلاین ندارید می توانید مبلغ فایل را به شماره کارت واریز کنید و رسید را به واتساپ یا تلگرام ما ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه
خرید این محصول از دکمه مقابل:
یا تلگرام ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه .

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شودو یک نسخه برای شما ایمیل می شود.

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.