تحقیق گزارش طرح هاي توجيهي

تحقیق گزارش طرح هاي توجيهي

تعداد صفحات: 10

نوع فایل: ورد ،

دسته بندی:

قیمت: 19500 تومان

تعداد نمایش: 1127 نمایش

ارسال توسط:

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

تحقیق گزارش طرح هاي توجيهي

گزارش طرح هاي توجيهي
بنگاههاي اقتصادي جهت تاسيس بنگاه يا توسعه آ ن ممكن است دچار بحران اقتصادي گردد و با مشكلات مالي مواجه شوند جهت مقابله با اين مشكل مي توانند از منابع مالي كشور تقاضاي تسهيلات نمايند تا بتوانند به اهداف بنگاه كه در زمان تاسيس به ان ذكر نموده اند برسند. جهت دريافت اين تسهيلات بنگاها بايستي براي گرفتن تسهيلات طرحي را كه درنظر دارند اجرا نمايند و از لحاظ مالي توجيه نمايند. ودراين طرح ضمن تشريح نحوه انجام خدمات و يا مراحل توليد در جداول طراحي شده مشخص تمام سرمايه گذاري هاي انجام شد( در بنگاهايي كه قصد توسعه دارند ) ذكر نمايند و همچنين بعد از آ ن بايستي آ ن مقدار مورد نياز جهت تكميل طرح را نيز پيش بيني نمايند بعد از پيش بيني سرمايه مورد نياز نوبت به پيش بيني درآمد و هزينه هاي واحد اجرايي مي گردد كه در آ ن بايستي سرمايه مورد نياز اعم از پيش بيني تعداد كارمندان و كارگران و ميزان حقوق هر كدام , هزينه هاي مربوط به سوخت, هزينه هاي استهلاك, تعميرات و هزينه كارمزد تسهيلات و تمام هزينه هايي كه در ارتباط با توليدات يك بنگاه ايجاد مي شود را پيش بيني نمايند بعد از پيش بيني هزينه ها نوبت به درآمد و خدمات مي شود. كه در آ ن پيش بيني واحد اقتصادي جهت توجيه طرح اجرايي خود و سود دهي بنگاه درآمد خود را پيش بيني نمايند كه اين درآمد بايستي به ميزان باشد كه بعد از پوشش دادن هزينه ها مازاد نقدي درآمد به اندازه اي باشد كه بتواند اقساط تسهيلات دريافتي را نيز پرداخت كند.
در قسمت جداول سرمايه گذاري اين جدول به 3 قسمت تقسيم مي شود :
1. سرمايه گذاري قبلي
2. سرمايه گذاري جديد
3. سرمايه گذاري در گردش
در مورد اول و دوم موضوعات روشن هستند و نياز به توضيح ندارد اما در مورد سوم بايستي گفت كه سرمايه در گردش طرح اجرايي با توجه به هزينه ها پيش بيني شده حداقل براي مدت 3 ماه در نظر گرفته شود.
هزينه هايي مثل حقوق, تعميرات, تسهيلات بانكي, سوخت و خريد مواد اوليه مي باشد كه تمام اين هزينه ها درجه اول مربوط به خود بصورت سالانه پيش بيني شده و 4/1 از آن كه همان 10 روز در سال مي باشد بعنوان سرمايه در گردش در نظر گرفته مي شود .
اظهار نامه :
نحوه ثبت رساندن
واحدهاي اقتصادي جهت به رسميت شناخته شدن در يك جامعه اقتصادي بايستي در يكي از ادارات ثبت اسناد و املاك كشور تحت نام مشخص و شماره مشخص به ثبت برسند در مورد نام بايستي واحد اقتصادي يكسري اصول را رعايت نمايند كه عبارتند از : 1- ايراني
بعد از تاييد شدن نام مورد نظر نوبت به پر كردن اظهار نامه و اساسنامه مي شود كه در آ ن بايستي تمام مشخصات اعم از اعضاء شركت, نحوه تقسيم سهام سرمايه, ميزان سرمايه شركت, دارندگان حق امضاء, آدرس اعضاء, آدرس واحد اقتصادي, در مرحله آخر موضوع شركت كه بايستي دقيقا مشخص شود كه در مراحل بعدي در زمان فعاليت و شروع بكار مشكلي براي واحد اقتصادي پيش نيايد و چنانچه در موضوع شركت به مسائل و توليدات خاص اشره شود بايستي مجوزهاي لازم اخذ شود. و همه و همراه با اظهار نامه تقديم اداره ثبت اسناد و و املاك گردد در اظهار نامه ها كه بعنوان اوراق بهادار در اختيار اداره ثبت اسناد و املاك مي باشد و داراي تمبر نيز مي باشند تمام مشخصات واحد اقتصادي بايستي از آ ن ذكر گردد و اين اظهار نامه بايستي بدون خوردگي نوشته شود. موارد نوشته شده در اظهار نامه به اسناد موارد اساسنامه بايستي باشد و اين دو اوراق نبايستي با يكديگر مغايرت داشته باشند لازم به ذكر است كه اظهار نامه و اساسنامه در دو نسخه تكميل مي گردد كه يك نسخه آ ن در اختيار ثبت اسناد قرار گرفته و نسخه دوم به عنوان اسناد حقوقي واحد اقتصادي در محل دفتر واحد اقتصادي نگهداري مي گردد و در موارد لازم از آنها استفاده مي شود .
بر طبق مشخصات نوشته در اظهار نامه آگهي تاسيس واحد اقتصادي توسط اداره ثبت نوشته مي شود . كه اين آگهي تاسيس در 12 نسخه جهت معرفي واحد اقتصادي به ارگانهاي دولتي كه عبارتند از: 1-روزنامه رسمي كشور جهت چاپ آگهي , 2-…3-… ارسال مي گردد.
آگهي تاسيس چاپ شده در روزنامه رسمي كشور بعنوان مدركي است دال بر به ثبت رسيدن واحد اقتصادي مي باشد جهت فعاليت هاي ذكر شده درموضوع شركت.
پر كردن اظهار نامه
با توجه به مشترريان يك برگ اظهار نامه را با توجه به اطلاعاتي كه خود آنها به ما داده اند پر مي كنيم كه شامل همان چيزهايي كه در برگه است بعد از آن با توجه به همان اطلاعايت كه در برگه اظهار نامه نوشته ايد به دفترچه اساسنامه منتقل مي كنيم همه ي اين كار هايي را كه انجام مي دهيم براي تاسيس شركت محدود, مؤسسه هاي خاص و تعاوني است. اساسنامه شامل همان بندهايي است كه در برگه اظهار نامه آمده ولي با اين تفاوت كه در اساسنامه به صورت كلي حدود و اختيارات شركت يا مؤسسه مربوطه را مشخص مي كند كه شامل بندها و تبصره هايي مي شود .
بخش اول :
1- نام شركت 2- موضوع شركت 3- مدت شركت
4- مركز اصلي شركت و شبه آن

بخش دوم :
5- سرمايه و سهام ( پرداخت بقيه مبلغ سهام , اوراق سهام, گواهينامه موقت سهام, غير قابل تقسيم بودن سهام)
8- گواهينامه موقت سهام 9- غير قابل تقسيم بودن سهام
بخش سوم :
6- تغييرات در سرمايه شركت افزايش و كاهش
بخش چهارم :
7- مجامع عمومي ( عمل انعقاد, دعوت مجمع عمومي , مجامع عمومي, شور جلسه, فاصله بين دعوت )
بخش پنجم :
8-هيئت مديره ( تعداد اعضاي هيئت مديره, مدت ماموريت مديران,اختيارات هيئت مديرهو, صورت جلسات هيئت مديره, پاداش, مسؤليت اعضاي هيئت مديره و مدير عامل )
بخش ششم :
9- بازرس ( مسئوليت بازرسي, حق الزحمه بازرسي, اختيارات بازرس, تريتب و انتصاب وظايف بازرسي)
بخش هفتم :
10- سال مالي و حسابهاي شركت , مفاصاحساب , تقديم تراز نامه, اقلام تراز نامه, استهلاكات, سود خالص, اندوخته قانوني و اختياري, سود قابل تقسيم
بخش هشتم :

تحقیق گزارش طرح هاي توجيهي

اين فقط قسمتي از فایل است . جهت دريافت کل فایل ، لطفا آن را خريداري نماييد
اگر تمایلی به پراخت انلاین ندارید می توانید مبلغ فایل را به شماره کارت واریز کنید و رسید را به واتساپ یا تلگرام ما ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه
خرید این محصول از دکمه مقابل:
یا تلگرام ارسال کنید تا براتون ایمیل بشه .

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شودو یک نسخه برای شما ایمیل می شود.

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.